Fyldte tomater (Stegeso)

Fyldte tomater (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
750 g.store tomater
400 g.hakket oksekød
2 løg
100 g.røget spæk
 salt
 peber
 persille
2 spsk.hvedemel
1 æg
2.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær spækket ud i ganske små terninger eller hak det groft. Steg det gyldent på en pande. Blade dog og noget af fedtet med kød, mel, hakket løg, salt, peber og finthakket persille. Skær et låg af tomaterne og udhul dem. Fyld kødfarsen i og stil tomaterne i stegesoen. Hæld fløde ved. Steg tomaterne i ca. 40 minutter ved 250 grader.

Serveres med flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 14552 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu