Skær spækket ud i ganske små terninger eller hak det groft. Steg det gyldent på en pande. Blade dog og noget af fedtet med kød, mel, hakket løg, salt, peber og finthakket persille. Skær et låg af tomaterne og udhul dem. Fyld kødfarsen i og stil tomaterne i stegesoen. Hæld fløde ved. Steg tomaterne i ca. 40 minutter ved 250 grader.
Serveres med flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14322 gange, og udskrevet 284 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider