Gulerodssalat med bladselleri og appelsin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Riv gulerødderne, rens peberfrugten, skær i den i små tern, skær bladsellerien i tynde skiver, skær appelsinen i tern eller i fileter.
Bland salaten, tilsæt evt. lidt appelsinjuice, hvis salaten virker lidt ”tør”.
|
|
Opskriften er vist 29323 gange,
og udskrevet 1024 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-05-03 18:50:21 Min appelsin gulerodssalat som jeg har fra min salig moder er: 100-150 gram revet gulerod pr. person 2-4 appelsiner afhængig af størrelse top & bund samt skrællen skæres af, det appelsinkød der sidder i skrællen klemmes appelsinsaften af og ned i de revne gulerødder appelsinerne skæres nu i skiver små appelsinskiver halveres store skæres i kvarte og blandes i de revne gulerødder med en dressing af 1 spsk edikke 2 spsk vand og passsende olivenolie salt og peber. Denne opskrift tror jeg at min moder havde fra en opskriftsamling fra 1960erne der hed gris på gaflen. anonym - 2011-05-15 06:17:24 !! Dejlig frisk og sund salat. Hurtig at tilberede. Munch - 2010-05-17 18:36:34 Tilsatte lidt ananas og det gjorde salaten lidt sødere :) Louise - 2005-01-01 01:01:01 det er en rigtig god salat :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne