Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun gulerodssalat

Lun gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 bdt.fintklippet dild
1 dl.olivenolie
2-3 spsk.hvidvinseddike
1 fedhvidløg
l tsk.salt
 peber
600 g.gulerødder
 


Opskrift:

Pisk olie og eddike sammen. Knus hvidløgsfeddet direkte i marinaden, kom dilden i og smag til med salt og peber.

Skræl og skyl gulerødder og skær dem i brede, tynde strimler på langs med skrællekniven. Kom strimlerne i kogende letsaltet vand og blancher dem et par min. Lad gulerødderne dryppe af og kom dem i en varm skål.

Hæld marinaden over og servér straks. Passer fint til kalvekød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8366 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu