Lun gulerodssalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk olie og eddike sammen. Knus hvidløgsfeddet direkte i marinaden, kom dilden i og smag til med salt og peber.
Skræl og skyl gulerødder og skær dem i brede, tynde strimler på langs med skrællekniven. Kom strimlerne i kogende letsaltet vand og blancher dem et par min. Lad gulerødderne dryppe af og kom dem i en varm skål. Hæld marinaden over og servér straks. Passer fint til kalvekød. |
|
Opskriften er vist 10900 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne