Pisk fløden til et let skum og vend syrnet fløde i. Skræl æblet og riv det groft. Vend det straks i flødeblandingen.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
Smag den til.
Kan serveres med kartofler og enten skineschnitzler eller kogt, røget skinke.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 35518 gange, og udskrevet 822 gange.
Kommentarer
ljo - 2010-12-26 21:36:23 Tørrede abrikoser i små stykker i stedet for æble, valnødder i stedet for rosiner, tilsæt lidt hakket hvidløg så er det lækkert
Nørhalne - 2010-11-02 23:12:03 Vi havde fået noget der lignede på "Skipperly" Samsø og ville forsøge os frem. Vi brugte ovenstående opskrift som udgangspunkt.
Rosinerne fik et døgn i portvin inden de kom i salaten (kun rosinerne - drik selv portvinen efter den har gjort nytte)til gengæld undlod vi sukker. Vi tilsatte også 100 gram finthakkede waldnødder.
Resultatet blev super godt. Salaten er velegnet, der hvor man har overvejet en waldorfsalat.
Rie - 0000-00-00 00:00:00 en rigtig god opskrift, men prøv at skifte rosinerne ud med hakkede valdnødder
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider