Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Enchilladas med kyllingefyld

Enchilladas med kyllingefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllinginderfilet

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :


Enchilladas med kyllingefyld, billede 4 Enchilladas med kyllingefyld, billede 1 Enchilladas med kyllingefyld, billede 2 Enchilladas med kyllingefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
60 gram Majsgryn
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Majsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  majsolie til bagning
   
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Syltede jalapeno
2 tsk. Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
200 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
   
50 gram Cheddar ost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen. Bag 8 pandekager.

Kom vand og vin i en gryde og bring det i kog. Læg kyllingefileterne heri. Skum af og tilsæt den rensede gulerod og løg samt salt og peber. Kog kødet 20 min. til det er mørt.

Tag kødet op og kog suppen ind til 4 dl.

Smelt fedtstoffet i en gryde. Svits hakkede forårsløg heri og kom presset hvidløg ved. Rør melet i. Hæld den varme suppe i lidt efter lidt, mens der piskes. Tilsæt fløde, hk. syltede jalapeno (chilipeber som købes i glas) og de øvrige ingredienser til saucen. Kog saucen igennem nogle min. og smag den til med salt.

Skær kyllingekødet i terninger og fordel kødet samt majskerner på pandekagerne, som lukkes sammen omkring fyldet.

Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Drys osten over.

Stil fadet midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 107086 gange,
og udskrevet 1398 gange.


Energi:
KJ total 12837 (3056 kcal)
KJ pr. Pers. 3209 (764 kcal)
Vægt ialt 2909 gram
Vægt pr. Pers. 727 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 441 KJ (105 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2013-02-19 22:06:13
Majsgrynede bundfælder, så vær omhyggelig med at få lidt med i hver pandekage, alternertivt kunne bruges majsmel, den gule ikke maizena.


  -  2012-08-25 18:59:43
Er det de hårde majskerner (dem man laver popkorn af ) som man skal bruge ?


  -  2008-12-12 08:36:56
perfekt...dog bruger jeg store tortillas i stedet når det skal være nemt.