Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Championsuppe

Championsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.smør
400 g.champignoner i kvarte
10 dl.grønsagsbouillon
5 dl.Karolines Mornay Sauce
 peber
 
 Pynt:
 Frisk hakket persille
 
 Tilbehør:
240 g.groft brød
 


Opskrift:

Lad smørret smelte i en gryde og svits champignonerne heri. Hæld grønsagsbouillon og Mornay Sauce ved og bring suppen i kog. Kog den ved svag varme i ca. 1 min.

Smag suppen til med peber.

Ved serveringen:







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 41448 gange,
og udskrevet 576 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-08-20 14:05:32
Jane Sjøgren Enkelt ret som smager skøøøøønt:)


new_folder  -  2009-02-22 14:23:39
Jeg har en ide om, at det vil være godt, at tilsætte lidt hvidvin


Erik Jans  -  2008-11-24 18:27:44
Mornay Sauce bliver meget, meget dominerende i suppen. Det var ikke lige mig..


lulu  -  0000-00-00 00:00:00
suppen er rigtig god