Ingefærsorbet

Ingefærsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 "knuder" syltede ingefær
10 syltede cocktailbær
2 spsk.cognac
3 æg
50 g.sukker
1 spsk.ingefærsirup fra de syltede ingefær
3 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær ingefæren i skiver på størrelse med en fingernegl. Halvér cocktailbærrene og læg dem i en skål sammen med ingefæren. Overhældes med cognac. Lad det stå og trække. Del æggene og sæt hviderne til side. Blommerne hældes i en skål sammen med sukker og ingefærsirup. Hæld fløden i en anden skål. Pisk hviderne så de er stive. Pisk herefter fløden indtil den er tyk. Pisk til sidst æggeblommerne og sukker indtil tyk let og cremet. Bland forsigtig den piskede fløde i ægge-sukkerblandingen. Vend til sidst æggehviderne i blandingen. Hældes i en plast- eller metalskål og sættes i fryser, indtil det er begyndt at stivne. Bland nu ingefær-cocktailbær-cognac blandingen i og fortsæt nedfrysningen





karakterer:
Opskriften er vist 12085 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-15 21:34:16
den er fantatisk !