Æble-nøddekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Margarine udrøres med sukker. Æg røres i et af gangen. Dernæst blandes vanille samt bagepulver i dejen. Mel og kærnemælk tilsættes lidt af gangen. De fleste nødder og rosiner røres i dejen. Rasp fordeles i en smurt springform. Dejen kommes i. Æblerne skrælles, skæres i ottendedele eller tolvtedele og kernehuset skæres ud. Æblestykkerne vendes i en blanding af kanel og nellike. Derefter nedsænkes stykkerne i dejen. Resten af nødderne drysses på. Kagen bages i 175° varm ovn i 65 min.
|
|
Opskriften er vist 16120 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lene Gry - 2005-01-01 01:01:01 Har ikke prøvet med nellike, men bruger mere kanel! Lene Gry - 2005-01-01 01:01:01 Kagen er helt utrolig god. Alle er vilde med den og vil have opskriften!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne