Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stines Brownies

Stines Brownies, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Brownie

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
60 g.Kogechokolade eller 1 ½ spsk Kakao
100 g.Smør
200 g.Sukker
2 Æg
1 tsk.Vanillesukker
60 g.Hvedemel
0.33 tsk.Bagepulver
100 g.Grofthakkede valnøddekerner eller hasselnøddekerner
 


Opskrift:

Hvis man bruger kogechokolade, skal den først smeltes i vandbad. Smør og sukker røres, til sukkeret er helt opløst i smørret. Æggene og vanillesukkeret tilsættes. Mel, bagepulver og flydende chokolade (eller kakaopulveret) blandes og røres i massen. Nødderne tilsættes. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. Kagemassen bages i ovnen ved 175° i ca. 25 min Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brownies



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (26 stemmer)

Opskriften er vist 12513 gange,
og udskrevet 277 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helene  -  2009-11-10 17:10:04
JA DEt gik virkeligt dårligt havde næsten ikke proppet noget i(det ville sige der var næsten ikke noget dej i) og det bublet totalt over der var kage i hele ovnen:(


--2  -  2006-12-25 14:31:56
hvis den flader ud så er dejen for tynd. put lidt mere bagepulver i og lidt mere hvedemel


Nanna  -  0000-00-00 00:00:00
De er meget gode.


  -  0000-00-00 00:00:00
Det er så det man kalder en "fladkage" Det gik ikk' godt for mig.