Stines Brownies

Stines Brownies, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Brownie

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
60 g.Kogechokolade eller 1 ½ spsk Kakao
100 g.Smør
200 g.Sukker
2 Æg
1 tsk.Vanillesukker
60 g.Hvedemel
0.33 tsk.Bagepulver
100 g.Grofthakkede valnøddekerner eller hasselnøddekerner
 
Opskrift:
Hvis man bruger kogechokolade, skal den først smeltes i vandbad. Smør og sukker røres, til sukkeret er helt opløst i smørret. Æggene og vanillesukkeret tilsættes. Mel, bagepulver og flydende chokolade (eller kakaopulveret) blandes og røres i massen. Nødderne tilsættes. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. Kagemassen bages i ovnen ved 175° i ca. 25 min Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brownies

karakterer:
Opskriften er vist 15160 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-10 17:10:04
JA DEt gik virkeligt dårligt havde næsten ikke proppet noget i(det ville sige der var næsten ikke noget dej i) og det bublet totalt over der var kage i hele ovnen:(

  -   2006-12-25 14:31:56
hvis den flader ud så er dejen for tynd. put lidt mere bagepulver i og lidt mere hvedemel

  -   2005-01-01 01:01:01
De er meget gode.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er så det man kalder en "fladkage" Det gik ikk' godt for mig.