Schweisisk gulerodskage

Schweisisk gulerodskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kagen er fryseegnet uden florsukker.

Indsendt :



Ingredienser:
4 æg
210 g.sukker
1 citron reven skal heraf
200 g.finthakkede hasselnøddekerner
150 g.reven gulerod
300 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
 sigtet florsukker
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 C. Smør og drys rasp i en randform eller springform, der rummer godt 2 liter. Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er hvidt og let. Tilsæt citronskal, hakkede nødder og revne gulerødder. Bland bagepulver i melet og vend det forsigtigt i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend også dem i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i 40-50 min. Vend kagen ud af formen, når den er afkølet lidt. Drys med florsukker før serveringen. Kan evt. pyntes med citronglasur i stedet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10894 gange,
og udskrevet 204 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu