Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Schweisisk gulerodskage

Schweisisk gulerodskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kagen er fryseegnet uden florsukker.

Indsendt :





Ingredienser:
4 æg
210 g.sukker
1 citron reven skal heraf
200 g.finthakkede hasselnøddekerner
150 g.reven gulerod
300 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
 sigtet florsukker
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 C. Smør og drys rasp i en randform eller springform, der rummer godt 2 liter. Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er hvidt og let. Tilsæt citronskal, hakkede nødder og revne gulerødder. Bland bagepulver i melet og vend det forsigtigt i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend også dem i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i 40-50 min. Vend kagen ud af formen, når den er afkølet lidt. Drys med florsukker før serveringen. Kan evt. pyntes med citronglasur i stedet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10102 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu