Rudekage

Rudekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.smør
100-150 g.chokolade
200 g.sukker
40 g.pomeransskal
3 æg
50 g.grofthakkede nødder
0.5 dl.appelsinsaft
200 g.hvedemel
75 g.lyse rosiner
1 appelsin reven skal heraf
 
 Glasur:
 Flormelis
 vand cocktailbær
 
Opskrift:
Tag fedtstoffet ud af køleskabet i god tid, så det ikke er for hårdt. Rør det sammen med sukker og rør æggene i at ad gangen. Rør appelsinsaft i. Bland reven appelsinskal, rosiner, pomeransskal og nøddekerner i melet. Rør det i dejen. Kom dejen i en lille smurt bradepande, 26*18 cm og bag kagen ved 175 grader i 45-50 min. Løsn kagen fra bradepanden, men den endnu er lun. Kom flormelisglasur på kagen, når den er helt kold. Skær den i store ruder og pynt med cocktailbær.





karakterer:
Opskriften er vist 6647 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu