Mandarinkage med ymerdrys - Clafoutis

Mandarinkage med ymerdrys - Clafoutis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Mandarin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
6 æg
180 g.sukker
100 g.smeltet smør
75 g.hvedemel
25 g.majsstivelse (maizena)
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
1 ds.mandarinfileter
100 g.ymerdrys
 
 Glasur:
100 g.flormelis
 Kogende vand
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes til skum, og det varme, smeltede smør tilsættes i en tynd stråle. Pisk godt.

Bland mel og majsstivelse med bagepulveret og rør det i med let hånd.

Fyld halvdelen af dejen i en bradepande, ca 24 x 36 cm, og fordel de afdryppede mandarinstykker over.

Bred den resterende dej over, så den dækker helt. Fordel ymerdrysset på toppen af dejen og bag den på næstnederste rille ved 190 grader C i ca 20 minutter.
Lad kagen køle af.

Rør flormelis med vand til en ikke for tynd glasur og pynt kagen. Skær den i passende stykker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12342 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Kunne det være der skulle stå 750 g. mel eller er det ikke for meget ?

Bettina Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Den lugter af æg og smager af æg. Der er desuden et eller andet galt med mægderne, 75 g mel kan aldrig blive nok mel til 6 æg. Og den samlede dejmængde svare slet ikke til en bradepande af den angivne størrelse, 24*36 cm, en sådan bradepande er alt for stor.