Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokosruder med kokosglasur

Kokosruder med kokosglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Dejen:
2 æg
200 g.sukker
100 g.smeltet smør
2 tsk.vanillesukker
1 dl.mælk eller kaffefløde
175 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 dl.kokosmel
1 citron revet skal heraf
0.5 citron saften heraf
 
 Glasur:
2.5 dl.kokosmel
75 g.smør
100 g.sukker
2 spsk.hvedemel
2 spsk.mælk
 


Opskrift:

Til dejen piskes æggene til en tyk æggesnaps med sukkeret, og heri kommes det smeltede smør, men afsvalede, smør sammen med mælken og vanillesukkeret. Når dette er rørt i dejen, blander de mel, bagepulver, kokosmel, citronskal og saft i, og dejen røres sammen. Hældes i en aflang lille bradepande, hvori ligger bagepapir, formen skal være ca. 25x35 cm. Bager på nederste rille på en rist ved 200 grader C i 12-15 minutter, til kagen er bagt næsten færdig.

Så er i mellemtiden glasuren færdig. De kommer alle 5 ingredienser i en gryde og lader det lige varme op til kogepunktet. Så er glasuren færdig til at smøres ud over kagen, der nu kan flyttes op på den mellemste rille og bager færdig her i ca. 10 minutter, til glasuren er gyldenbrun.

Når kagen er afsvalet, skæres den ud i mindre stykker.

Skønne kager, der egner sig mindre godt til at fryse, da glasuren bliver våd.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8052 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu