Karolines bradepandekage med smørcreme

Karolines bradepandekage med smørcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør
350 g.sukker
4 æg
500 g.hvedemel
4 tsk.bagepulver
5 spsk.kakao
3 tsk.vanillesukker
1.5 dl.mælk
1.5 dl.kogende stærk kaffe
 
 Smørcreme:
125 g.flormelis
150 g.smør
3 spsk.kakao
2 æg
 
 Glasur:
200 g.flormelis
3 spsk.kakao
3 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Smørret piskes blødet med sukker heri de hele æg. Bland kakao og melet med bagepulver samt vanillesukker skal røres i med en ske sammen med mælk og den kogende kaffe. Dejen fordeles i en meget velsmurt bradepande, ca. 35x25 cm, og bager på nederster rille ved 200 grader i 45-50 minutter.

Afsvaler. Tages ud af bradepanden, det er nemmest at vende den omvendt ud. Når kagen er kold, flækkes den og lægges sammen med den sammenpiskede chokoladesmørcreme, trykkes godt sammen og stilles koldt.

Overtrækkes med glasur og kan pyntes, hvis de vil, med hakkede mandler eller også med kokosmel. Kagen kan fryses- uden glasur, men gerne med smørcreme.

Tips:

Men du kan også spare kakaoen til glasuren og anvende en lys glasur af 250 g flormelis, lidt vin, rom eller appelsinsaft





karakterer:
Opskriften er vist 27744 gange,
og udskrevet 528 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-16 16:20:09
den smager jo ikke af andet end smør og sukker, den smørcreme der X(

  -   2007-03-05 22:09:06
den lyder rigtig god

  -   2005-01-01 01:01:01
der er for mange æg og sukker i