Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret peberfrugter (Stegeso)

Farseret peberfrugter (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-6 store grønne peberfrugter
500 g.hakket oksekød
 smør
1 dl.piskefløde
2 spsk.tomatpure
 
Opskrift:
Skær stilken og et stykke af det nederste af peberfrugterne og fjern frøstol og kerner. Fyld hakket oksekød i, men stop dem ikke for meget. Læg låget på igen og læg peberfrugterne i stegesoen. Smør peberfrugterne med halvsmeltet smør og hæld tomatpure og fløde ved. Steg peberfrugterne i ca. 1 time ved 250 grader.

Serveres med spaghetti.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22369 gange,
og udskrevet 738 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Flute er også godt til i stedet for spaghetti