store grønne peberfrugter4-6 store grønne peberfrugter
500
g.
hakket oksekød500 g. hakket oksekød
smør smør
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
2
spsk.
tomatpure2 spsk. tomatpure
Opskrift:
Skær stilken og et stykke af det nederste af peberfrugterne og fjern frøstol og kerner. Fyld hakket oksekød i, men stop dem ikke for meget. Læg låget på igen og læg peberfrugterne i stegesoen. Smør peberfrugterne med halvsmeltet smør og hæld tomatpure og fløde ved. Steg peberfrugterne i ca. 1 time ved 250 grader.
Serveres med spaghetti.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 22701 gange, og udskrevet 745 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Flute er også godt til i stedet for spaghetti
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider