Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honningkage (Bradepandekage)

Honningkage (Bradepandekage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.blødt smør
200 g.råt rørsukker
1.5 dl.fast dansk honning
3 æg (vægtklasse 3)
250 g.hvedemel
1 spsk.bagepulver
1 spsk.kanel
1 tsk.stødt nellike
1 tsk.stødt muskatblomme
1 spsk.groft knuste fennike- eller anisfrø (kan udelades)
 
 Pynt:
100 g.smeltet chokolade
 


Opskrift:

Pisk smør og sukker skummende, smelt, afsval og rør honningen i dejen og pisk æggene i ét ad gangen. Bland mel, bagepulver og krydderier og vend melblandingen i dejen, der fyldes med i en velsmurt, let raspet aflang, firkantet eller rund form (1½ liter) og bages ved 175 grader i ca. 1 time, til den er fast i midten. Tag kagen ud og lad den afkøle, før den pyntes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12022 gange,
og udskrevet 266 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerda  -  2019-05-08 15:21:38
Husk at bruge en god chokolade


malthe  -  2008-01-12 14:20:41
det er en god kage


hgg  -  0000-00-00 00:00:00
1 TESKE bagepulver er nok!!