Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærkage ( Bradepandekage )

Hindbærkage ( Bradepandekage ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hindbærkage ( Bradepandekage ), billede 4 Hindbærkage ( Bradepandekage ), billede 1 Hindbærkage ( Bradepandekage ), billede 2 Hindbærkage ( Bradepandekage ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
250 g.rå marcipan
125 g.sukker
2 æg
100 g.hvedemel
 
 Creme:
3 æggeblommer
100 g.sukker
2.5 dl.mælk
1 dl.piskefløde
25 g.maizena
 
 Fyld:
150 g.friske eller frosne hindbær
 


Opskrift:

Rør marcipan og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen og rør melet i. Fyld dejen i en bradepande, ca 35x22 cm, og forbag den på midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i 12 min.

Æggeblommer og sukker røres sammen med majsstivelsen. Bring mælk og fløde i kog i en gryde. Hæld den kogende mælk i æggemassen og hæld cremen tilbage i gryden. Rør til den koger og lad den koge igennem i 2-3 min.

Bred cremen ud over den forbagte bund og fordel hindbærrene over. Bag kagen yderligere 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn, til cremen er let gylden.

Skær kagen i passende stykker og server den med iskoldt flødeskum til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 53593 gange,
og udskrevet 1214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-04-17 19:43:26
Skal den helst spises lun?


  -  2013-04-05 23:36:19
Man kan med fordel blande hindbær og jordbær, så den ikke bliver for sød, men heller ikke for syrlig.