Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Harlekinskagen

Harlekinskagen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.smør
250 g.sukker
3 æg
200 g.hvedemel
1 tsk.natron
1.5 tsk.kanel
0.5 tsk.nelliker
1 tsk.ingefær
2 dl.creme fraiche 18%
2 spsk.tyttebærsyltetøj eller marmelade af æbler begge dele skal være lidt fast
 
15 hakkede mandler
 
 Glasur:
2.5 dl.sigtet flormelis
2 små tsk. eddike
1 lille upisket æggehvide
 
 Pynt:
 Forskellige frugter- cocktailbær syltede appelsinskaller eller grøn sukat. Gerne alle blandede.
 


Opskrift:

Smør og sukker røres blødt og skummende, og heri æggene et ad gangen, derefter mel med natron, krydderierne og til sidst de hakkede mandler, creme fraiche og marmeladen. Alt blandes godt og fordeles i en bradepande, der er foret med bagepapir eller folie, der er smurt godt, og som skal have en størrelse af ca. 25x35 cm. Kagen bager på næstnederste rille ved 200 grader i ca. 30 minutter, prøv med en strikkepind, om kagen er bagt. Kagen afsvales og glasuren røres sammen: Her røres æggehviden i sukkeret sammen med eddike, og dette skal røres godt, til glasuren er tyk og sej, evt. kommer de lidt mere æggehvide i. Glasuren hældes over den bagte kolde kage, og vil tørre i løbet af 5 minutter, men inden da drysser de alle de hakkede frugter over. Med denne glasur kan de skære kagen ud i passende stykker og gemme dem i en kagedåse. Er det glasur med vand, bliver det hele sukkerfedtet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10239 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu