Hannahs gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene med sukker. Sigt melet sammen med vanillesukker, salt, bagepulver, natron og kanel. Vend melet i æggene sammen med olie og gulerødder. Dejen hældes i en smurt, raspdrysset form, og bages midt i en 175° varm ovn i ca. 45 minutter.
|
|
Opskriften er vist 16400 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2012-10-06 09:48:43 Jeg synes det er den bedste gulerodskage der findes:-) anonym - 2008-04-18 13:12:16 den er da okay men for sød tror jeg holder mig til min egen opskrift Anja - 2005-01-01 01:01:01 Kan evt. komme en 1 dl rosiner i kagen Maibritt - 2005-01-01 01:01:01 De mængder der er angivet, giver ikke dej til en bradepande. En springform passer nok bedre. Den er lidt for sød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne