Gulerodskage med nødder og chokolade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Pres de fintrevne gulerødder fri for væde og bland dem med de hakkede nødder og rasp. Tilsæt sukker, koriander og de revne kogte kartofler. Rør 1/3 af æggehvide i dejen, vend resten i med let hånd. Hæld dejen i en bageform med bagepapir i bunden. Bages ved 180 grader i 1/2 time. Giv marmeladen et opkog og smør den oven på den afkølede kage. Når marmeladen er stivnet pyntes der med smeltet chokolade.
|
|
Opskriften er vist 20729 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sus - 2019-05-31 13:10:38 Godt alternativ til en mazarinkage, og så er den kalorielet på grund af gulerødder og kartofler. Når jeg spare på kalorierne kommer jeg 200 g kartofler i. Det kan den sagtens tåle. jeg bager i øvrigt altid med mandelmel. Den er også god med hindbær eller brombærsyltetøj. 70% mørk chokolade kan anbefales, lys chokolade vil gøre den mere børnevenlig, men kan sagtens spises uden chokolade. hanne - 2010-01-30 21:29:55 det kan ikke være en kage uden hvedemel, da rasp som oftest er lavet af hvedebrød, hvad med et alternativ, feks. rugbrødsrasp? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne