Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage med nødder og chokolade

Gulerodskage med nødder og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.fintrevne gulerødder
250 g.blandede groft malede nøddekerner
250 g.sukker
0.5 tsk.stødte koriander
100 g.revne kogte kartofler (kogt dagen før)
2 spsk.rasp
4 stiftpiskede æggehvide
 
 Pynt:
150 g.abrikosmarmelade
150 g.mørk chokolade
 


Opskrift:

Pres de fintrevne gulerødder fri for væde og bland dem med de hakkede nødder og rasp. Tilsæt sukker, koriander og de revne kogte kartofler. Rør 1/3 af æggehvide i dejen, vend resten i med let hånd. Hæld dejen i en bageform med bagepapir i bunden. Bages ved 180 grader i 1/2 time. Giv marmeladen et opkog og smør den oven på den afkølede kage. Når marmeladen er stivnet pyntes der med smeltet chokolade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17748 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hanne  -  2010-01-30 21:29:55
det kan ikke være en kage uden hvedemel, da rasp som oftest er lavet af hvedebrød, hvad med et alternativ, feks. rugbrødsrasp?