Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage med rosiner

Gulerodskage med rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.vand
100 g.sukker
1 tsk.salt
2 tsk.kanel
3 æg
200 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
2 tsk.vanillesukker
100 g.rosiner
150 g.gulerødder
 


Opskrift:

Olie, sukker, salt, rosiner, kanel og æg røres. Mel, bagepulver og vanillesukker blandes og røres i sammen med de groft revne gulerødder. Fyldes i en smurt form 18 * 24 cm. Bagetid ca 45 min ved 170 grader.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 15939 gange,
og udskrevet 488 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pia søgaard  -  2017-08-19 08:09:15
Skulle der ikke have stået olie i stedet for vand?


Karin  -  2015-10-15 12:34:35
Hvofor står der olie i fremgangs måden ? når der Ike ear med I opskriften.


Ane-marie  -  2014-08-29 01:52:06
Der står ikke hvor meget olie jeg skal bruge :-/


Lea  -  2010-02-22 16:40:35
Kagen kunne godt bruge en smule mere sukker. Jeg synes jeg fulgte opskriften nøje, men den blev ikke særlig sød ift at det er en kage.


Sofie  -  2009-04-25 14:30:24
Hvor mange personer er der til?


casinovh  -  2008-10-16 21:23:32
En rimelig okay, og sund kage.


Sanne  -  2007-10-20 17:49:35
superlækker! Dejlig krydderkage-agtig...


beck  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækker kage, den var dejlig "fugtig"


Marie  -  0000-00-00 00:00:00
jeg prøvede bare at putte ca. 2 spsk skeer olie i


Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget olie skal der i????