Ferskenkage med sesam

Ferskenkage med sesam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
250 g.smør
250 g.sukker
3 æg
200 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
490 g.ferskner (dåse)
 
 Drys:
2 spsk.sesamfrø
 
Opskrift:
Rør smørret blødt og rør sukkeret i lidt ad gangen, til blandingen er let og hvid. Rør æggene i ét ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det i med let hånd. Bred dejen ud i en bradepande, ca 30 * 36 cm. Skær de afdryppede ferskner i både og læg dem i rækker på toppen af dejen. Drys med sesam og bag kagen på næstnederste rille ved 190° i ca 30 min. Køl af og skær den i passende stykker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10589 gange,
og udskrevet 339 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu