Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Grillet kyllingelår

Grillet kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingeunderlårUkendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :


Grillet kyllingelår, billede 4 Grillet kyllingelår, billede 1 Grillet kyllingelår, billede 2 Grillet kyllingelår, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-9 ferske kyllingeunderlår
2 tsk.tørrede enebær
1/2 dl.olivenolie
1 tsk.salt
 peber
 salvieblade
1 pk.bacon i skiver
 
 Bønnesalat:
200 g.hvide bønner
100 g.hakket Bon Appetit
 olivenblanding u/sten
1-2 rødløg i meget smalle både
400 g.små tomater
1 bdt.hakket bredbladet persille
 
 Dressing:
2 fedhvidløg
0.25 dl.olivenolie
0.25 dl.hvid balsamico
 salt
 peber
 
 
 Tilbehør:
 Pane di Matera fra Specialbageren
 


Opskrift:

Læg bønnerne i blød i koldt vand natten over. Kassér vandet og kog dem møre ca. 35 minutter i letsaltet vand.

Træk skindet på kyllingelårene tilbage. Knus enebærrene med en morter og rør dem sammen med oliven-olie, salt og peber. Pensl kyllingelårene med krydderolien og træk skindet på plads. Læg nogle salvieblade (2-4 pr. lår ) på hvert lår og sno en skive bacon omkring. Grill kyllingelårene ca. 45 minutter i god afstand til kullene eller grill dem indirekte i en kuglegrill. Vend kyllingelårene jævnligt og pas på de ikke bliver brændte.

Pisk finthakkede hvidløg, olivenolie og balsamico sammen og smag dressingen til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte afdryppede bønner og lad det trække, til de er helt kolde. Tilsæt oliven, rødløg, kvarte eller halve tomater samt persille og lad salaten trække yderligere i 30 minutter.

Servér salaten til kyllingelårene sammen med lunt brød.

Tips:

Kyllingelårene kan selvfølgelig også steges i ovnen. Læg dem på en rist over en bradepande, så fedtet kan dryppe fra og steg dem ca. 45 minutter ved 200°C.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (52 stemmer)

Opskriften er vist 51180 gange,
og udskrevet 538 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu