Insalata de finocchio ed arance
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Fennikel renses og de yderste uskønne blade skæres fra. Fire af de næstfølgende flotte blade lægges tilside. Den resterende del skæres i fine strimler. Fra den ene af appelsinerne skæres/rives det yderste af skrællen af. Snittes i fine strimler og koges herefter i lidt vand ca. 4 min. Begge appelsiner skrælles nu fuldstændigt og skæres i i fileter. Til marinaden presses resten af saften fra appelsinerne sammen med citronsaft, salt, peber og olivenolie. De fintstrimlede fennikel lægges i marinaden 10 min, og efterfølgende vendes appelsinfileterne i. Fordel fyldet i de fire tilsidesatte fennikelblade og drys med hasselnødder og appelsinstrimler.
|
|
Opskriften er vist 17149 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer skirner - 2011-12-30 09:31:14 Måske kan jeg ikke læse, men jeg har lidt svært ved at forstå denne opskrift. Der skal bruges 2 appelsiner, begge skrælles og skæres i fileter. Det er fint nok, men nu springer kæden af: "Til marinaden presses resten af saften fra appelsinerne". Det kan jo ikke lade sig gøre - begge appelsiner er jo lige blevet skåret i filter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne