Insalata de finocchio ed arance

Insalata de finocchio ed arance, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.fennikel
2 appelsiner
2.5 dl.vand
4 spsk.citronsaft
 salt
 peber
4 spsk.koldpresset olivenolie
1 spsk.hakkede hasselnødder
 
Opskrift:
Fennikel renses og de yderste uskønne blade skæres fra. Fire af de næstfølgende flotte blade lægges tilside. Den resterende del skæres i fine strimler. Fra den ene af appelsinerne skæres/rives det yderste af skrællen af. Snittes i fine strimler og koges herefter i lidt vand ca. 4 min. Begge appelsiner skrælles nu fuldstændigt og skæres i i fileter. Til marinaden presses resten af saften fra appelsinerne sammen med citronsaft, salt, peber og olivenolie. De fintstrimlede fennikel lægges i marinaden 10 min, og efterfølgende vendes appelsinfileterne i. Fordel fyldet i de fire tilsidesatte fennikelblade og drys med hasselnødder og appelsinstrimler.





karakterer:
Opskriften er vist 16899 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-30 09:31:14
Måske kan jeg ikke læse, men jeg har lidt svært ved at forstå denne opskrift. Der skal bruges 2 appelsiner, begge skrælles og skæres i fileter. Det er fint nok, men nu springer kæden af: "Til marinaden presses resten af saften fra appelsinerne". Det kan jo ikke lade sig gøre - begge appelsiner er jo lige blevet skåret i filter