Hæld bønnespirerne i en sigte og skyld dem i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
Skær rodskiven af forårsløgene og fjern det visne eller bløde i toppen. Skyl løgene og snit dem fint på tværs i skiver
Skyl tomaterne og skær dem i smalle både.
Bland dem med klippet purløg, spirer og løgsnitter i en salatskål.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8409 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider