Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Connys Rabarberkage med kokos ( Bradepandekage )

Connys Rabarberkage med kokos ( Bradepandekage ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Connys Rabarberkage med kokos ( Bradepandekage ), billede 4 Connys Rabarberkage med kokos ( Bradepandekage ), billede 1 Connys Rabarberkage med kokos ( Bradepandekage ), billede 2 Connys Rabarberkage med kokos ( Bradepandekage ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Skyl og snit rabarberne fint.

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Tilsæt mel, kokosmel (kan udelades) bagepulver og mælk og bland raberberne i.

Kom dejen i et smurt ovnfast fad eller bradepande ca 23x33 cm. og bag kagen 45-50 min. ved 180 grader C. alm. ovn.

Server den lun med cremefraiche, der er rørt med sukker og vanillesukker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (100 stemmer)

Opskriften er vist 160932 gange,
og udskrevet 11563 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 20645 (4915 kcal)
KJ pr. Pers. 1720 (409 kcal)
Vægt ialt 1835 gram
Vægt pr. Pers. 152 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1125 KJ (267 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 17.6 gram
Kulhydrat 26.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annette  -  2016-10-21 12:12:06
Har bagt denne skønne kage flere gange. Udskifter ofte kokosmelet med knuste makroner, og har også brugt æbler i stedet for rabarber, når det ikke er sæson for rabarber.

Maja  -  2016-05-25 08:58:20
Jeg har en have med en del rabarber, så den er jeg da nødt til at prøve til weekendens sommerfest. Hvis man ikke servere noget ttl, kan den så spises med fingerne til et stående arrangement?

Anne  -  2014-08-08 08:47:23
Skal der ikke gøres noget ved rabarberne først, kommes de bare i rå?

Jep  -  2013-05-09 10:35:14
Superlækker kage som er blevet familiens yngling. Er blevet en forårsbebuder med de første spæde rabarber. Kunne godt tænke mig og høre om der har prøvet om den er fryse egnet

Kurt Dion  -  2012-04-30 10:40:40
Meget nem og lækker, kan godt stå et par døgn dækket med et fugtig klæde. 1/2 af sukkeret kan godt erstattes af sødemiddel tilbagning.

camilla  -  2011-05-30 13:32:38
det er bare en rigtig god kage, den er faldet i god jord her hjemme og hos mine gæster. :)

kageelskeren  -  2011-05-03 14:58:59
Den Er bare super guf!! og kan gemmes i flere dage.

Connie  -  2011-05-02 08:12:54
Der er mange der ikke kan tåle syren i rabarber. Derfor synes jeg I skal huske nonoxal i opskrifterne

  -  2010-06-15 08:39:21
dejlig kage, smager skønt, og ser flot ud. jeg bagte den i en stor springform, da jeg syntes der var lige lidt dej nok til en bredepande, og det blev fint jeg kom ca 50g kokosmel i. serverede græsk yogurt, med sukkker og vaniliesukker til, det fungerede fint :) genvarmede resten af kagen dagen efter, og den var lige så god dagen efter :)

Jane  -  2010-06-13 13:38:10
super lækker og nem at lave :-)

benthe  -  2010-02-08 07:59:23
Jeg bruger også frosne rabarber, tør dem ikke op først. Så kan man få denne dejlige kage hele året.

Annette  -  2009-08-24 19:17:32
Glutenfri, dejlig frisk rabarberkage som kan bruges som glutenfri. der skal bare kun 160 gr glutenfrit mel i.

Dorthe M  -  2009-08-08 19:28:56
yummieee... den lækreste rabarber kage jeg har fået eller for den sags skyld selv bagt... den er let og luftig ikke for sød og ikke for sur... helt klart en opskrift der kan anbefales..

  -  2009-05-12 08:15:51
Rigtig lækker kage, men der er kun til 6 personer og ikke til 12

Bente  -  2009-05-06 15:42:24
bagt den på plejecentret :) et kæmpe hit :) puttede mandler i....

Anette  -  2008-08-03 16:01:31
Den er simpelthen FAAAANTAAAASTISK,både med flødeskum, creme fraiche og is. Favoritkagen hos os - synd at rabarbersæsonen er så kort ;o)

Sara  -  2008-07-14 17:17:01
Super god og nem kage, er super med vanilie is til, mens kage stadigvæk er lun. Den kan godt fryses, bliver bare lidt mere klistret.

Britta  -  2008-07-05 17:10:12
uhmn. skønherlig!!

  -  2008-06-13 10:51:50
tilbehør: 1 kg tyrkisk yoghurt 3-4 spsk. sukker 1 spsk. vaniljesukker saften af en 1/2 citron

MJ  -  2008-05-31 17:31:04
Når man læse alle disse gode komentarer, så kan man ikke andet end at bage Connys Rababerkage!

Bente  -  2008-05-01 13:07:32
Suverænt god kage - både som lun og dagen efter.

Julie  -  2007-10-17 21:18:49
Verdens bedste kage.

Signe  -  2007-09-01 13:42:50
jeg syntes den her kage lyder til at være fin nok malth

Malthe  -  2007-09-01 13:41:37
den her kage er bare den bedste

Bent  -  2007-08-06 14:25:27
En rigtig dejlig kage med en lækker frisk smag.

Trille og kollegaer  -  2007-08-01 15:09:21
Den er bare super

Dorrit  -  2007-07-31 10:38:37
Prøv at lave et låg af revet marcipan det smager skønt

malthe  -  2007-07-26 16:46:03
jeg har ikke smagt kagen men den lyder til at være supergod!

lisser  -  2007-07-03 18:38:15
simpelhen en lækker kage ummm

Ditte  -  2007-06-29 13:39:56
Super lækker og nem kage! Den eneste der altid bliver spist op! Kan klart anbefales med kokos i!!

conny  -  2007-06-08 13:09:35
kanon kage..og bliver ikke tør selv efter 3 dage..mums..og sikker et dejligt navn at kalde kagen..;-)))

julie  -  2007-06-07 22:18:35
super kage.. også med andre frugter eller bær. F.eks Jordbær eller hindbær.

mia  -  2007-06-05 18:04:13
superdejlig prøv med marcipan guf

Eva  -  2007-05-17 16:53:15
En super nem kage, og er dejlig hvis man er til rabar og det er jeg og familien

Fam. Nielsen  -  2007-04-28 12:54:19
Uha, hvor bliver der brugt mange rabarber her i familien efter vi har opdaget denne opskrift - det er hele familiens favorit!

Lecia  -  2007-04-26 09:22:04
Kagen lugter lidt underligt når den kommer ud af ovnen, men det skal man ikke lade sig snyde af, den smager super godt. Vi spiste vanilleis til. Kan kagen mon fryses ? Jeg prøver med et lille stykke og ser hvordan det går.

kirsten  -  2007-03-02 16:10:28
også rigtig god med mandler. 150g

kirsten  -  2007-03-02 16:09:31
rigitg lækker. kan også bruge andre bær eller frugter

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
nem og saftig kage, ekstra lækker med mandler...100gram

Rita  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig kage, nem at lave.

Susan  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker med hakkede mandler i

Dorrit  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god kage

Kenneth  -  0000-00-00 00:00:00
super dejlig kage!!!!

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon nem og lækker