Lune hjerter

Lune hjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 butterdej
 rejer
 mayonnaiseblanding
 æggehvide
 æg
 brøndkarse
 tomat
 
Opskrift:
Rul frossen, optøet butterdej lidt tyndere, og udskær hjerter (dobbelt så mange som antallet af portioner), som passer i størrelse til en anretning.

Bland rejer i en velkrydret fast mayonnaiseblanding og fordel det på halvdelen af hjerterne. Pensl i kanten med æggehvide. Kom resten af hjerterne over og klem hjerterne sammen to og to med en gaffel. Pensl med æg og bag ved 225 grader i 10-15 minutter.

Garner med brøndkarse og tomatskiver og server hjerterne lune.


karakterer:
Opskriften er vist 2515 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu