Chokoladekage med glasur

Chokoladekage med glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Chokoladekage med glasur, billede 4 Chokoladekage med glasur, billede 1 Chokoladekage med glasur, billede 2 Chokoladekage med glasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.smør smeltet
3 æg
250 g.sukker piskes sammen med æggene
175 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
3 spsk.kakao
1 dl.mælk
 
 Enten Kokosglasur:
50 g.smør
3 æggehvider
200 g.sukker
4 dl.kokosmel
 
 Eller Toscaglasur:
125 g.smør
115 g.sukker
 spsk.hvedemel
 spsk.mælk
100 g.hakkede mandler
 
Opskrift:
Alle ingredienserne til dejen røres sammen. Bages i en bradepande ca. 23x33 cm i ca. 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Glasuren varmes igennem. Smøres på kagen og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (52 stemmer)

Opskriften er vist 73817 gange,
og udskrevet 886 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jølby  -  2012-07-05 15:19:41
prøv at putte mandler i selve dejen, det smager dejligt!

Moska  -  2007-02-15 15:36:22
Prøv med kakao i stedet for mandler det smager rigtig godt.

Maria  -  0000-00-00 00:00:00
Uhmmm super lækker kage, har aldrig smagt noget bedre

Line  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv med kærnemælk i stedet for alm. mælk, bliver utrolig luftig

knudstrup  -  0000-00-00 00:00:00
kanon god kage, prøv at komme et par moste bananer, eller lost most fesken i det giver en dejlig frisk smag.