Chokolade- og marcipankage

Chokolade- og marcipankage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Chokolade- og marcipankage, billede 4 Chokolade- og marcipankage, billede 1 Chokolade- og marcipankage, billede 2 Chokolade- og marcipankage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.konfektmasse
10 æg
100 spsk.smør
4 spsk.kakao
 
250 g.kogechokolade
50 g.hakkede mandler
 Kandiserede violer
 
Opskrift:
Blend eller mos æg, smør, konfektmasse og kakao sammen.

Fyld dejen i en smurt bradepande og bag 20 min ved 200 grader C. alm. ovn.

Afkøl kagen.

Smelt chokolade over vandbad, tilsæt mandlerne, og overtræk kagen. Pynt med kandiserede violer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (38 stemmer)

Opskriften er vist 55079 gange,
og udskrevet 660 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tilde  -  2016-10-14 16:12:54
Den er rigtig god

tina  -  2011-10-09 13:06:01
mener du ikke 100 g smør og ikke 100 spsk.

Diana  -  2011-08-18 13:56:11
jeg afprøvede den dog ikke helt efter opskriften.. men så godt som, og den smager a INTET!

Anja  -  2011-07-24 13:03:47
lyder lidt klam, med alt det smør der er i. 10 æg er nu også pænt mange æg. Og hvad er konfektmasse. ????

  -  2011-06-12 13:31:45
Den skal nok være god, men skal vist ikke under billige kager...

Chi  -  2007-12-28 17:10:03
det lyder nærmere som en opskrift på en ordentlig gang konfekt, der skal skæres i små tern.. :S

1 kg marcipan?  -  2007-04-22 15:18:02
er i skøre?- alt - alt - for- meget-