Brødpandekage

Brødpandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
25 g.sukker
1 stort æg
2.5 dl.mælk
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Sigt de tørre ingredienser ned i en skål. Lav et krater i midten. Slå ægget ud, kom halvdelen af mælken i og rør dejen uden klumper. Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen sammen med olie. Dejen skal være som en tyk pandekagedej.

Varm en tykbundet stegepande og smør den. Hæld dejen på i små klatter fra en stor spiseske. Lad dem bage, til overfladen begynder at boble. Vend dem og bag, til undersiden er gyldenbrun.

Hold klatterne varme i et sammenfoldet viskestykke, til de alle er bagte.

Kan smøres med smør, men smager også dejligt med sirup eller syltetøj





karakterer:
Opskriften er vist 25503 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-01 14:05:19
Stort set samme opskrift som "Amerikanske pandekager (brunch)" - Hvorfor får denne opskrift 1.6 i karakter, når den anden får 8,4?

  -   2005-01-01 01:01:01
en rigtig brødpandekage er da en helpande med en æggekage hvori der i bunden ligger rugbrød