Spanske æg

Spanske æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
8 æg
10 g.smør
1 løg
50 g.bacon
125 g.champignon
400 g.flåede tomater
0.25 tsk.hvidløgssalt
0.25 tsk.citronpeber
125 g.frossen grønsagsmix
 persille
 
Opskrift:
Sæt æggene over i koldt vand. Lad dem koge i 10 minutter. Pil løget og hak det fint. Klip bacon i meget små stykker. Rens de friske champignon og skær dem i skiver. Smelt smørret på en stegepande. Svits løgene, baconstykker og champignon. Tilsæt tomaterne med saft, salt og peber samt grønsager. Bring det i kog, læg låg på og lad det snurre i 10 minutter. Pil æggene og skær dem en gang over. Læg de halve æg i et varmt serveringsfad og hæld saucen over. Drys med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 18260 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu