Spanske æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Sæt æggene over i koldt vand.
Lad dem koge i 10 minutter.
Pil løget og hak det fint.
Klip bacon i meget små stykker.
Rens de friske champignon og skær dem i skiver.
Smelt smørret på en stegepande.
Svits løgene, baconstykker og champignon.
Tilsæt tomaterne med saft, salt og peber samt grønsager.
Bring det i kog, læg låg på og lad det snurre i 10 minutter.
Pil æggene og skær dem en gang over.
Læg de halve æg i et varmt serveringsfad og hæld saucen over.
Drys med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 18684 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne