Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskerens morgenret

Fiskerens morgenret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
425 g.frossen butterdej
500 g.torskefilet
1 bouquet garni
6 hele peberkorn
1 tsk.salt
1 spsk.citronsaft
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
3 dl.mælk
50 g.reven emmentaler ost
 
Opskrift:
Lad butterdejen tø op. Læg torskefileterne i et ovnfast fad sammen med bouquet garni og peberkorn. Drys med salt og dryp med citronsaft. Hæld 1 dl. vand ved. Dæk fadet med smurt folie og stil det i en varm ovn ved 180 grader i 20 minutter. Lav en opbagt sauce af smør, mel og mælk. Den skal være godt tyk. Læg butterdejsstykkerne ved siden af hinanden, pres dem sammen og rul dejen ud til et rektangel i dobbelt størrelse. Læg den på bagepapir. Hæld væden fra fiskefadet og skil fisken i mindre stykker med en gaffel Kom fisken i saucen, der smages til. Øs fyldet op på halvdelen af dejen og drys med osten. Fold den anden halvdel over og pres kanterne sammen med en gaffel. Lad fiske”stangen” fryse i 30 minutter. Bag den i en varm ovn ved 220 grader i 30 minutter. Skru ned til 180 grader og giv den 15-20 minutter til indtil dejen er sprød

Tips:

Fiskestangen kan laves aftenen før og fryses natten over. Bagetiden er da ca. 20 min længere


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 15701 gange,
og udskrevet 157 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu