Madagascar toast

Madagascar toast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverfranskbrød eller landbrød
 smør
6 æg
1 fedhvidløg
1 spsk.grønne madagascar pebre
100 g.reven emmentaler ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pisk to af æggene sammen i en dyb tallerken. Pres hvidløget over og drys med halvdelen af de grønne pebre, der moses ud i æggene. Vend brødskiverne grundigt i æggemassen og steg dem lysgyldne på en pande i smør. Læg skiverne i et ovnfast fad eller portionsskåle. Drys den revne ost over. Drys med salt og peber. Sæt fadet i ovnen, til osten gyldner. Steg de resterende 4 æg på panden. Læg et på hver brødskive og drys evt. med lidt grønne pebre.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15130 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu