Morgensol

Morgensol, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.smør
500 g.gulerødder
2 små løg
5 dl.hønsebouillon
4 dl.appelsinsaft
 
Opskrift:
Smelt smørret i en kasserolle. Det må ikke brune.

Hak løg og gulerødder fint. Lad det svitse uden at tage farve. Spæd med bouillon. Bring det i kog, rør af og til. Tilsæt appelsinsaften og lad det snurre i 30 minutter.

Lad det køle lidt af, og kør det gennem en blender eller gnid det gennem en fin sigte.

Serveres varmt i store krus, evt. med ristede franskbrødstern i. Eller hæld mogensolen op i en kande og lad den stå i køleskabet natten over. Serveres i høje glas.





karakterer:
Opskriften er vist 30176 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-24 16:53:32
lav carb diet... hold jer fra gulerødder og kartofler!! så kan ikke forstå denne opskrift..