Bradepandekage med Overtræk

Bradepandekage med Overtræk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
2 dl.æggehvider (5-6 æg)
5 spsk.kakao
100 g.hvedemel
100 g.kokosmel
1.5 tsk.bagepulver
 
 Overtræk:
125 g.god chokolade
 evt.lidt høvlet mandler
 
Opskrift:
Rør smør og sukker hvidt. Pisk æggehviderne halvstive og fold dem i dejen. Bland kakao, mel, kokosmel og bagepulver og rør det hele forsigtigt i dejen.

Kom den i en lille bradepande 15x30 cm og bag den ved 180 grader i 1 time.

Tag den ud af formen og overtræk den med chokolade.
Drys med nødder.





karakterer:
Opskriften er vist 20131 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-21 22:29:51
Jo chokoladen skal smeltes defor der står overtræk den med chokolade.

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
skal chokoladen ikke varmes??? eller smeltes??