Bradepandekage med abrikosfyld
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres hvidt og luftigt. Æggeblommerne røres i en ad gangen, derefter røres kakaoen i. Bagepulveret blandes i melet, der røres i skiftevis med mælken. Æggehviderne piskes stive og vendes i til slut.
Smør en bradepande godt med smør og bred dejen ud heri. Sæt kagen i ovnen på den midterste rille, ved 200 grader C. Bager ca. 25 min. Kagen vendes ud af bradepanden og køler af på en rist. Skær den igennem på langs, så stykkerne er lige brede. Smør den ene del med abrikosmarmeladen, læg den anden del over. Kagen overtrækkes med glasuren. Pynt evt. med de halve mandler, og – hvis du har lyst – kan du tage 1 dl. af marmeladen, og smør kanterne med den. |
|
Opskriften er vist 14636 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne