Bradepandekage med abrikosfyld

Bradepandekage med abrikosfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
250 g.flormelis
3 æg
3 spsk.kakao
400 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
2 dl.varm mælk
 
 Fyld:
500 g.abrikosmarmelade
 
 Glasur:
100 g.flormelis
1 spsk.kogende vand
 
 Pynt:
 evt.10 halve mandler
 
Opskrift:
Smør og sukker røres hvidt og luftigt. Æggeblommerne røres i en ad gangen, derefter røres kakaoen i. Bagepulveret blandes i melet, der røres i skiftevis med mælken. Æggehviderne piskes stive og vendes i til slut.

Smør en bradepande godt med smør og bred dejen ud heri. Sæt kagen i ovnen på den midterste rille, ved 200 grader C. Bager ca. 25 min.

Kagen vendes ud af bradepanden og køler af på en rist. Skær den igennem på langs, så stykkerne er lige brede. Smør den ene del med abrikosmarmeladen, læg den anden del over. Kagen overtrækkes med glasuren. Pynt evt. med de halve mandler, og – hvis du har lyst – kan du tage 1 dl. af marmeladen, og smør kanterne med den.





karakterer:
Opskriften er vist 14636 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu