Anitas kaffekager

Anitas kaffekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Anitas kaffekager, billede 4 Anitas kaffekager, billede 1 Anitas kaffekager, billede 2 Anitas kaffekager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
200 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Æggene piskes med sukkeret til en tyk æggesnaps.

Chokoladen smeltes sammen med smørret i vandbad. Hældes i æggemassen sammen med grofthakkede mandler.

Melet blandes let i dejen.


Hæld dejen i en smurt bradepande (23x33 cm). Bages på rist på nederste rille ved 200 grader C. alm. ovn i ca 25 minutter.

Skæres ud i mindre firkanter og serveres med iskoldt flødeskum eller rørt vanilleis.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kaffekage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 76647 gange,
og udskrevet 1205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 28121 (6695 kcal)
KJ pr. Pers. 2343 (557 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1838 KJ (437 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 24.1 gram
Kulhydrat 50.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Victoria  -  2013-01-21 16:55:22
En sindsygt god kage, også med Græsk jogurt med Vanilje sukker til! Det er mums, selv brugte jeg 200 gram mel... Den er fantastisk og Brownie agtig!

Anni  -  2012-06-02 17:43:27
Jeg takker for en rigtig god opskrift. Jeg har bagt den mange gange og også givet opskriften ud til mange efterhånden. Den er også velegnet som dessert til is og friske eller optøet bær. Dog kommer jeg kun 100 g mandler i.

Per  -  2008-09-13 14:03:20
Tror der menes at kagen serveres til kaffen. Kagen er af brownies typen, og den skal være lidt blødt inden i, og den bliver bedst efter nogle dage.

  -  2008-08-26 10:43:26
Hvor er kaffen?

nita  -  0000-00-00 00:00:00
det er da bare en lækker sag denne kage.Uhm!!!