Kalvebøf på rucolasalat

Kalvebøf på rucolasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
800 g.mørt skært kalvekød (4 cm højt)
 peber
 olivenolie
100 g.rucolasalat
100 g.champignon
50 g.pinjekerner
200 g.parmesanost i et stykke
 salt
3 spsk.olivenolie
 
1 tsk.balsamisk eddike
1 fedhvidløg
2 tsk.citronsaft
 
Opskrift:
Rens kødet for evt. sener og gnid det med peber og dryp med olivenolie. Steg det på grillen i tre minutter på begge sider. Lad kødet hvile dækket med aluminiumsfolie.

Rens salaten og fordel den på et fad, rens champignon og høvl dem i fine stykker over salaten. Rist pinjekernerne på en tør pande og fordel dem over salaten. Høvl parmesanosten over det hele. Lav en dressing af olivenolie, knust hvidløg, balsamisk eddike, citronsaft og salt og fordel den over salaten. Skær kødet i strimler og fordel det over salaten. Server med brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15031 gange,
og udskrevet 347 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu