Pirok med grønt og tun

Pirok med grønt og tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
175 g.smør
300 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.eddike
1 æg
1 spsk.vand
 
 Fyld:
1 stort løg
1 spsk.olie
1.5 dl.ris
2.5 dl.vand
1 tsk.salt
1 lille rød peberfrugt
1 lille grøn peberfrugt
250 g.champignon
1 ds.tun
150 g.kvark
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Smørret smuldres i melet. Salt, eddike, æg og vand tilsættes og dejen samles. Dejen rulles ud til et rektangel ca. 30*35 cm, der placeres på en bageplade med bagepapir. Champignoner skæres i kvarte, og peberfrugt skæres i tern. Løget hakkes og svitses i olien. Ris tilsættes og svitses med i nogle minutter. Vand hældes ved, og risene koges møre ca. 15-20 minutter. Når halvdelen af tiden er gået, tilsættes champignoner og peberfrugter. Risblandingen køles af. Tun og kvark blandes i risen, der fordeles i midten på dejen. Dejen pensles med æg på kanterne og foldes om risblandingen. Lukkes i begge ender og sættes på sammenføjningen. Pensles med æg og bages i en 225 grader varm ovn i 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 7991 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu