citron saften heraf eller l lille glas hvidvin1 citron saften heraf eller l lille glas hvidvin
1
spsk.
hakket persille eller friske korianderblade1 spsk. hakket persille eller friske korianderblade
1
laurbærblad1 laurbærblad
6
peberkorn6 peberkorn
12
korianderfrø12 korianderfrø
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
Opskrift:
Olivenolien opvarmes i en stor fladbundet gryde. Tilsæt citronsaft eller vin, urter og en knivspids salt. Peberkorn, korianderfrø og hvidløg stødes sammen i en morter, kommes i gryden og snurrer i væden et par minutter.
Grønsagerne lægges omhyggeligt i et enkelt lag i gryden og dampes i marinaden ved svag varme til de lige netop er møre. Tages op med en hulske og lægges på et fad. Et par skefulde af marinaden hæles over og det stilles til afkøling. (grønsagerne kan fx. være porrer i skiver, courgetter i strimler hele nye gulerødder, broccoli eller blomkålsbuketter).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10330 gange, og udskrevet 182 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider