Marinade til vildtfugle

Marinade til vildtfugle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1-2 fedhvidløg
4 små løg
1 frisk kvist timian
2 laurbærblade
6 hele peberkorn
0.5 flaskerødvin
2 spsk.rødvinseddike
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg fint. Knus laurbærbladene og rør marinaden sammen med de resterende ingredienser. Lad de halve fugle trække koldt i 24 timer.

Si marinaden og tilsæt den de stegte fugle og lad det hele snurre i ca. 40 minutter. Tage fuglene op og rør l bæger crème fraiche 38% i saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8851 gange,
og udskrevet 209 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu