Marinade til vildt, særdeles velegnet til dyrekød

Marinade til vildt, særdeles velegnet til dyrekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 gulerødder
1 lille selleriknold
1 persillerod
1 flaskerødvin
2 løg
5 dl.vand
l tsk.timian
 sorte peberkorn
l laurbærblad
6 knuste enebær
 salt
 
Opskrift:
bring det saltede vand i kog og tilsæt de rensede og groft skårede grønsager. Kog det i ca. 25 minutter og kom krydderierne i. Tilsæt rødvin og bring marinaden op til kogepunktet. Tag den fra varmen og lad den afkøle. Mariner kødet i 2 dage i køleskabet. Vend af og til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 40065 gange,
og udskrevet 772 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-11-26 08:49:22
Dyrekød.. Hvad skulle man ellers bruge det til :s

  -  2007-07-16 14:01:37
man kan næsten høre englene synge så godt smager det.