Kog løgene med eddike, sukker og vand. Lad det simre ca. 15 min. Blend sovsen, og afkøl den. Smag til med salt og peber og evt. tabasco. Vinaigretten kan også tilsættes hakkede krydderurter eller små tern af rød og grøn peber. Egner sig også til varm kartoffelsalat, hvor kogte kartofler i skiver varmes op med løgvinaigrette og krydderurter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14661 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider