urter f.eks. porre selleri og gulerod i mindre stykker 250 g. urter f.eks. porre selleri og gulerod i mindre stykker
0.5
fl.
rødvin eller hvidvin 0.5 fl. rødvin eller hvidvin
1
laurbærblad 1 laurbærblad
5
sorte peberkorn 5 sorte peberkorn
0.25
tsk.
salt 0.25 tsk. salt
Opskrift:
Kog vinen med urter og krydderier, til urterne er møre (ca. 10 min). Sigt marinaden over i en skål, og lad den køle af. Marinér kød, fisk eller fjerkræ i 6-12 timer i køleskab. Dup kødet med køkkenrulle inden grillning. Lyst kød farves rødligt, når det marineres i olien.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11144 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider