Vin-marinade

Vin-marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.urter f.eks. porre selleri og gulerod i mindre stykker
0.5 fl.rødvin eller hvidvin
1 laurbærblad
5 sorte peberkorn
0.25 tsk.salt
 
Opskrift:
Kog vinen med urter og krydderier, til urterne er møre (ca. 10 min). Sigt marinaden over i en skål, og lad den køle af. Marinér kød, fisk eller fjerkræ i 6-12 timer i køleskab. Dup kødet med køkkenrulle inden grillning. Lyst kød farves rødligt, når det marineres i olien.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11382 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu