hakkede flåede tomater 1 ds. hakkede flåede tomater
2
spsk.
farin 2 spsk. farin
2
spsk.
vineddike 2 spsk. vineddike
2
fed
finthakket eller presset hvidløg 2 fed finthakket eller presset hvidløg
10
g.
finthakket eller revet frisk ingefær eller 1/2 tsk tørret 10 g. finthakket eller revet frisk ingefær eller 1/2 tsk tørret
1
spsk.
tomatpuré 1 spsk. tomatpuré
salt salt
peber peber
Opskrift:
Bland alle ingredienser, lad marinaden koge 20-30 min, og afkøl den i en skål. Mariner kødet mindst 1/2 time i køleskab og gerne længere. Velegnet til kød, gerne svinekød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(16 stemmer)
Opskriften er vist 19416 gange, og udskrevet 337 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider