Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rosmarinolie

Rosmarinolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Krydderolier

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.olie
2-3 spsk.friske rosmarin-nåle
 
Opskrift:
Kom olie og krydderurter i en gryde og varm den hurtigt op, til den begynder at syde lidt. Sluk for varmen. Si olien gennem en tragt i over i en lille ren flaske. Luk flasken tæt.

Når olien er afkølet, opbevares den i køleskab, for at bevare smagen længst muligt.

Tips:

Husk at olien har en stærk smag og skal bruges nøjsomt. Olien giver en aromatisk smag til alt fra stegt eller grillet fisk til grøntsagsretter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21132 gange,
og udskrevet 235 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Johanne S  -  2018-07-12 16:37:33
Jeg er mest til solsikkeolie, som har en mindre bitter smag. Lidt castorolie.dk kan også bruges:)

Signe  -  2012-01-23 16:57:28
Når der står "si olien gennem en tragt" skal nålene mon så med i flasken eller ej? Mvh

  -  2011-02-15 15:29:57
hvilken type olie skal der bruges? oliven-, tidsel-, vindruekerne-, raps-, jordnødde-, solsikkekerne-, kokos-, palme-, majs-, avocado-, sesam- eller måske mandelolie?

Ole  -  2007-06-02 18:26:56
Brug Rapsolie det giver den bedste smag.