Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parmesanolie

Parmesanolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Krydderolier

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Parmesanrester
 Ekstra-jomfruolie
 
Opskrift:
Skær parmesanresterne i stykker på ca. 50 gram. Kom stykkerne i en gryde, hæld olivenolie på til det dækker. Varm langsomt op til en temperatur så passende varm at man stadig kunne lade sin finger blive i olie uden at brænde sig. Fasthold denne temperatur i 15-20 minutter. Rør i blandingen et par gange undervejs.

Kom olie og parmesanrester i en porcelænsskål. Dæk til så der ikke trænger nævneværdigt lys ind, men stil ikke koldt. Lad parmesanolien trække 2-3 uger til parmesansmagen har materialiseret sig i olien.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8364 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu