Skær parmesanresterne i stykker på ca. 50 gram. Kom stykkerne i en gryde, hæld olivenolie på til det dækker. Varm langsomt op til en temperatur så passende varm at man stadig kunne lade sin finger blive i olie uden at brænde sig. Fasthold denne temperatur i 15-20 minutter. Rør i blandingen et par gange undervejs.
Kom olie og parmesanrester i en porcelænsskål. Dæk til så der ikke trænger nævneværdigt lys ind, men stil ikke koldt. Lad parmesanolien trække 2-3 uger til parmesansmagen har materialiseret sig i olien.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8364 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider