Marinade til grillning af fisk og kød

Marinade til grillning af fisk og kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 Rødløg
2 fedknust hvidløg
2 spsk.stødt kommen
2 spsk.paprika
0.25 tsk.chiliflager (tørret) eller hak evt. selv en tørret chili groft
4 spsk.bredbladet persille hakket
2 spsk.citronsaft
4 spsk.korianderblade hakket
4 spsk.olivenolie
1 tsk.havsalt
 Friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Alle ingredienser kommes i en blender og hakkes meget fint.

Marinaden kommes herefter i en gryde og varmes let op. Køles af og kan nu bruges generøst.

Tips:

Fede fisk, laks, makrel eller helleflynder egner sig bedst til marinering, da det tager kortere tid for marinaden at give smag hertil.

Tilsæt eventuelt yderlig olie til marinaden, hvis den er for tyk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17103 gange,
og udskrevet 279 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu