| |
|
Grøn dressing
Grøn dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3.5 | dl. | creme fraiche 18 % 3.5 dl. creme fraiche 18 % | 2 | spsk. | friskklippet purløg 2 spsk. friskklippet purløg | 2 | spsk. | friskklippet karse 2 spsk. friskklippet karse | 2 | spsk. | friskklippet persille 2 spsk. friskklippet persille | 0.5 | tsk. | groft salt 0.5 tsk. groft salt | | | friskkværnet peber friskkværnet peber | | | |
| |
Rør creme fraiche sammen med krydderurter og smag til med salt og peber.
Lad dressingen stå tildækket og koldt i ca. 30 minutter. Rør den op inden servering.
Tips:
Der kan evt. efter smag tilsættes hvidløg, fx. 1-2 fed.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 27962 gange, og udskrevet 379 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|